Integer DakAdvies header

Advies op maat

Kwaliteit, Integriteit en een goede prijs zijn de sleutelwoorden voor IDA, we geven het beste advies en dragen zorg voor de integriteit van uw dak. Uw dak biedt een veilig onderkomen voor u en uw pand, voor de beste kwaliteit dakbedekking en zeer ervaren dakdekker moet u bij Integer Dak Advies zijn !

Voor asbest was er in het verleden een groot toepassingsgebied, helaas hebben we daar nu last van.

De regering wil dat voor bedrijven het asbest is verwijderd voor 2024 en natuurlijk komt daar aardig wat bij kijken. Hoe zit het nu in de regel- en wetgeving ? Wat mag wel en wat mag niet ?

Integer Dak Advies staat u bij voor een inventarisatie van het asbest dat zich in uw pand bevind. We zijn goed geïnformeerd over de wetten en regels en we kunnen u snel op weg helpen om uw asbest te laten vervangen voor duurzame en veilige producten.

Laat u zich goed informeren, daarmee bespaart u geld !

 

Tjeerd Fokkema

Eigenaar, Integer Dak Advies

Advies, second opinion en bemiddeling:

Wanneer het gaat om beoordeling, nieuwbouw, renovatie, asbest sanering, lekkage of onderhoud, Integer Dak Advies komt in al die gevallen met de beste resultaten.

Naast advies komt Integer Dak Advies met regelmaat in beweging als bemiddelend orgaan tussen consument en leverancier, ook komt het voor dat ons wordt gevraagd om een second opinion.

Activiteiten

Om de oplossing waterdicht te maken, kiezen we voor klasse A producten met voorkeur voor duurzame producten. Op de product- en / of innovatiepagina kunt u meer vinden over de producten die we u aanraden. Het coördinerende werk, plannen en uitvoeren maakt deel uit van onze kerntaken, u hoeft zich geen zorgen te maken.

Bemiddeling en second opinion:

Bij het aangaan van een koopovereenkomst hebben de betrokken partijen rechten en plichten. Helaas is dat soms niet duidelijk en kan het zelfs voorkomen dat een partij zich benadeeld voelt. Het is dan goed om een partner in de hand te kunnen nemen die objectief is en kennis van zaken heeft.

Om escalaties te voorkomen kan Integer Dak Advies optreden voor een second opinion of bemiddeling in het geschil. Door onze eerlijke manier van ondernemen kunnen we goed onze kennis inzetten om tevredenheid te behalen voor alle partijen.

We zijn oplossingsgericht !

Kortom, IDA staat voor

  • Advies
  • Integriteit
  • Second opinion
  • Bemiddeling
  • Coördinatie
  • Planning
  • Uitvoering