Header foto

Een greep uit de producten

U kunt hier van een aantal producten informatie downloaden, van alle producten is Integer Dak Advies leverancier. Wij kennen onze producten. Wilt u meer informatie ? Neemt u dan gerust contact op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Informatie

IDA

Is uw dak aan vervanging toe ?

Integer Dak Advies levert al meer dan 35 jaar kwaliteitsproducten en -diensten voor zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie van daken in heel Noord Nederland.

Download hier de folder

Bauder

Groendak pakketten

Twee groendak pakketten voor kleinere dakvlakken. Garages, carpoorten en andere kleine dakvlakken laten zich met Bauder Groendak pakketten eenvoudig voorzien van een extensieve dakbegroening.

Hier kunt u de folder downloaden. Neem contact op voor meer informatie.

icopal

Decra Daksystemen

Met Decra® dakpanelementen wordt een perfect, waterdicht, stormvast, geluidreducerend en
vooral mooi (lichtgewicht) hellend dak verkregen. Er is een uitgebreid assortiment aan hulpstukken die het mogelijk
maken het systeem mooi af te werken. Bekijk de folder.

Bevestiging methoden Zonnepanelen

Steeds meer platte daken worden voorzien van zonnepanelen.
Logisch want op de middellange termijn is zonne energie goedkoper dan de traditionele stroomvoorziening. Echter het goed bevestigen van deze panelen zonder het dak te doorboren of veel extra gewicht toe te passen, maar toch goed bestand te zijn tegen de windbelasting, vormt een hele uitdaging.

Download

Amorfe PV-membraan

Amorfe PV-membranen zijn flexibel en licht van gewicht.
De PV-membranen kunnen fabrieksmatig of achteraf op de dakbedekking worden aangebracht. Verlijming is mogelijk op bitumen en op kunststof dakbanen. De PV-membranen werken niet alleen op direct zonlicht, maar ook op diffuus licht. Door het lichte gewicht zijn ze ideaal om toe te passen op lichte dakconstructies. Wel is daarbij een goed afschot vereist.

Download

Solatube, daglicht in huis

Het solatube daglichtsysteem is een compact systeem wat daglicht opvangt op zowel platte als hellende daken. Dit licht wordt door middel van een unieke reflecterende buis naar de te verlichte ruimte gespiegeld en vanaf plafondhoogte in de ruimte verspreid. De tubes transporteren het opgevangen daglicht nagenoeg zonder verlies tot over een lengte van wel 10 meter. Mooi, natuurlijk daglicht precies daar waar u het wilt. Hierdoor floreren mensen beter, kleuren zijn natuurlijker, het hele binnenklimaat fleurt op dankzij Solatube.

Download

Reflexbox

Elke dag komt de zon op, helemaal gratis en voor niets. Waarom zouden we daar ook binnen geen gebruik van maken? Omdat u veel minder of geen lampen aan hoeft te doen, bespaart u energie en daarmee het milieu en uw portemonnee. Daarnaast is daglicht natuurlijk en gezond werklicht wat de prestaties en de concentratie bevordert.

Download

Energiedaken en -gevels

Solvena is een energieproducerend prefab bouwelement voor daken, wanden en gevels, waarmee omgevingswarmte en instralingswarmte wordt opgeslagen. Met een Solvena element worden gebouwen, bedrijfspanden en zwembaden zelfvoorzienend in hun energiebehoefte. De opgeslagen warmte kan ingezet worden voor o.a. de verwarming en koeling, het leveren van proceswarmte en tapwaterverwarming.

Download