Integer Dak Advies

Voor alle ondernemers

Alle Nederlandse ondernemers die inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen kunnen gebruik maken van de MIA\Vamil, de Milieu Investeringsaftrek.

Op 29 december 2016 publiceerde de Staatscourant de nieuwe Milieulijst 2017. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om te investeren in de meest milieuvriendelijke oplossingen mét fiscaal voordeel? Kijk dan op de Milieulijst van 2017 (pdf-brochure).

Op de milieulijst staan 270 investeringen, dit zijn producten of bedrijfsmiddelen die minder milieubelastend zijn. Investeren op deze bedrijfsmiddelen levert een fiscaal voordeel op.

Heeft u ook een project?

Neem contact op voor een afspraak
  • Het DUBOkeur geeft zekerheid over een milieuvriendelijke keuze, alleen materialen met de laagste milieu-impact over de gehele levenscyclusanalyse komen in aanmerking voor het DUBOkeur !
  • DUBOkeur® producten zijn door een onafhankelijk instituut en met een wetenschappelijk onderbouwde levenscyclusanalyse (LCA) methode getoetst op milieuvriendelijkheid
  • Met de Milieu Investeringsaftrek profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Dat komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek.
DUBOkeur® is een merk van NIBE bv.

Integer Dak Advies

Voordelen DUBOkeur

Brochure met informatie over DUBOkeur

Download

Certificaat APAX

DUBOkeur gecertificeerd eenlaagsdakbedekking van APAX

Download

Brochure MIA / Vamil

In deze brochure vindt u algemene informatie over MIA en Vamil en de Milieulijst.

Download

APAX Eenlaagsdakbedekking

Door het unieke anti-aging system heeft APAX een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar. Snelle, energiezuinige verwerkingsmethoden en milieuvriendelijke eigenschappen, daarmee is APAX in meerdere opzichten eindeloos goed.

APAX heeft POCB als basis en is gemodificeerd met hoogwaardige plastomeren en elastomeren. Door de toepassing van een stabiele polyamide/polyester PSP tri-laminaat inlage krimpt APAX niet, het is 100% stabiel.
Nog meer pluspunten:

  • Uitmuntende verouderingseigenschappen,
  • Lichte, snelle en energiezuinige verwerking,
  • Verwachte levensduur: 40 jaar

VERWERKING

APAX is als éénlaagssysteem toe te passen in renovatie- en nieuwbouwprojecten op platte en hellende daken.
APAX kan verwerkt worden met:
  • de hetelucht-lasmethode (föhn)
  • bitumineuze koudlijm, waarna de overlappen worden geföhnd.