Hoe vaak moet een compositiedak worden vervangen?

Onder normale omstandigheden moeten asfaltshingdaken met 3 bladen 15-20 jaar meegaan voordat ze moeten worden vervangen. Architecturale asfaltshingdaken zijn door hun ontwerp echter iets beter bestand tegen de elementen. Deze kunnen tot 10 jaar langer meegaan dan asfaltshingdaken met 3 bladen. Gordelroos van de samenstelling is gemaakt van een combinatie van minerale korrels, asfalt en glasvezel.

Gordelroos met samenstelling is eenvoudig te installeren, bestand tegen UV-stralen bij behandeling met additieven, duurzaam en zeer veelzijdig. Ze zijn echter niet goed in gebieden met overmatige blootstelling aan de zon of zeer hoge temperaturen. Met de juiste onderhoudssamenstelling gaan gordelroos tussen de 12 en 20 jaar mee. Wanneer een inspecteur arriveert, moet u gemakkelijk alle relevante documenten kunnen voorleggen — waaronder een kopie van uw polis, inspectierapporten, kwitanties voor al het werk dat u hebt uitgevoerd en schattingen van een dakdekker zoals Westshore Roofing — en foto's van de schade voor en na.

Maar als uw dak op meerdere plekken lekt of als er grote waterschade is, moet het vervangen van het dak uw keuze zijn. Metalen daken zijn bestand tegen winden tot 140 mijl per uur en barsten of corroderen niet dankzij hun roestbestendige coating. Maar vergeet niet dat hoe vaak u uw dak moet vervangen, in feite afhangt van het dakbedekkingsmateriaal dat u heeft. Zolang je leistenen dak goed is geïnstalleerd en goed geflitst, is dit het laatste dak dat je ooit op je huis hebt geplaatst.

Het inspecteren van uw dak kan eenvoudig worden gedaan met behulp van een zaklamp terwijl u veilig op uw dak klimt. Al meer dan 30 jaar helpt het team van Bill Ragan Roofing huiseigenaren te begrijpen wanneer en hoe vaak ze hun dak moeten vervangen. Een bijkomend voordeel van platte metalen dakbedekkingen is het vermogen om de zonnewarmte te reflecteren en de energiekosten laag te houden. U kunt verwachten dat u ongeveer 30 jaar uit een metalen dak met staande naad kunt halen en zelfs tot 50 jaar onder de juiste omstandigheden.

Als uw dak goed is geïnstalleerd, uw zolder voldoende geventileerd is en uw dak wordt onderhouden, komt het zo dicht mogelijk bij de maximale levensduur. Het team van dakdekkers van Westshore Roofing in San Jose, CA zet zich in om uitzonderlijke klantenservice te bieden, evenals dakvervanging en -reparaties die uw verwachtingen zullen overtreffen. U moet het juiste dakbedekkingsmateriaal kiezen, weten hoeveel uw vervanging gaat kosten, hoe u een goede dakdekker inhuurt en nog veel meer. Hier is uw complete gids voor de aankoop van een dak om te leren wat u moet weten over uw aanstaande dakvervanging en om de juiste beslissingen te nemen.