Zijn composietgordelroos duur?

Samengestelde dakspanen zijn samengesteld uit verschillende materialen, zoals rubber of plastic, waardoor de illusie van hout of leisteen kan worden gecreëerd. Sommige composietdakspanen zijn vergelijkbaar geprijsd met asfaltshingles. Composietdakpannen en kunstcomposietleisteen kosten vrijwel hetzelfde. De vorming gebeurt via een gietproces om ervoor te zorgen dat het lijkt op leien van hout of natuursteen.

Van hun Villa Tile-collectie tot de DECRA Shingle- en Shake-line-ups, ze bieden huiseigenaren een reeks luxe composietdakmaterialen. Hoewel composiet dakshingles na meerdere jaren kunnen vervagen, verloopt het proces langzamer dan bij asfaltshingles. Samengestelde dakspanen (ook wel synthetisch genoemd) zijn gemaakt van synthetisch polymeer of gerecyclede materialen en ontworpen om er precies zo uit te zien als een dak van leisteen of cederhout. Dakpannen van composietleisteen lossen beide problemen op en zorgen ervoor dat huiseigenaren kunnen genieten van de schoonheid van natuurlijke leisteen zonder de problemen die daarmee gepaard gaan.

Aan de andere kant wordt een dak met composiet dakspaan meestal geleverd met een beperkte levenslange materiaalgarantie die na een bepaald aantal jaren pro rata wordt. Kiest u voor een hogere kwaliteit voor uw composiet dakshingles, dan kunt u verwachten dat ze hun oorspronkelijke kleur veel langer behouden. Deze kenmerkende dakpan is duur in zijn traditionele formaat, maar composiettegels zijn niet zo duur en bieden ook een aantal unieke voordelen. Als u geïnteresseerd bent in een hoogwaardig composietdak voor uw huis, zou DaVinci Roofscapes bovenaan uw lijst moeten staan.

Huiseigenaren die willen vasthouden aan de traditionele uitstraling van tegels, hebben een aantal opties om uit te kiezen met composiet dakbedekkingsmaterialen. Hoewel rekening moet worden gehouden met de kosten van installatie en materiaal, is de upgrade naar een composiet dakshingle zeker de moeite waard voor het eeuwige huis van uw gezin. Ze zullen er niet zo goed uitzien als dakspanen van composiet, maar luxe dakspanen zorgen er nog steeds voor dat een dak opvalt en aantrekkelijk is voor de stoeprand. Hoewel sommige stijlen aanzienlijk duurder kunnen zijn dan een traditionele asfaltdakspaan, kunt u duidelijk zien welke voordelen composietdakpannen met zich meebrengen.

Kunststof dakspandaken zijn relatief nieuw op de markt voor residentiële dakbedekkingen en kwamen voor het eerst op de markt voor dakbedekking in het begin van de jaren negentig. Veel fabrikanten van composietdaken gebruiken 100% (of bijna 100%) gerecyclede materialen om hun dakspanen te maken. Naast de kosten van de tegels of dakspanen, moet u rekening houden met andere veelvoorkomende kostenfactoren voor dakspanen en dakshingles die de prijs van uw nieuwe dak kunnen verhogen, waaronder lokale arbeidstarieven en de helling van uw dak.