Kan een asfaltdak 30 jaar meegaan?

De meeste asfaltshingles gaan tussen de 15 en 30 jaar mee — afhankelijk van de weersomstandigheden en het klimaat in uw omgeving. Architecturale (dimensionale) dakspanen gaan 20 tot 30 jaar mee. U moet het dak vervangen als de kosten voor het vervangen van kapotte dakpannen of beschadigde dakconstructies hoger worden dan u wilt betalen. Een groen of levend dak is een dak dat bedekt is met begroeiing die is geplant in aarde bovenop een waterdicht membraan.

Asfaltdakpannen zijn niet alleen kosteneffectief, maar hebben ook het bijkomende voordeel dat ze eenvoudiger te installeren zijn dan veel andere soorten dakbedekkingen. Onjuiste installatie en ontoereikende ventilatie leiden niet alleen tot voortijdige dakdefecten, maar vervalt ook de garantie op uw dakspanen en andere dakbedekkingsmaterialen. Als uw dak lekt of de onderlaag niet werkt, moet uw dak of de onderlaag eronder worden vervangen. Zolang je een goede dakdekker hebt ingehuurd en het niet wordt getroffen door extreem weer, zou je er geen probleem mee moeten hebben dat je dak vroegtijdig defect raakt.

Wanneer u een huis koopt, moet u weten hoe oud het dak is, waar het van gemaakt is (als het niet meteen zichtbaar is) en wanneer het laatste onderhoud of de dakrestauratie is uitgevoerd. Het team van Bill Ragan Roofing heeft sinds 1990 hoogwaardige asfaltdakvervangingen geleverd aan duizenden huiseigenaren in Nashville en de omliggende gebieden van Middle Tennessee. Een volledig dak in koper maken is duur, dus veel huiseigenaren kiezen ervoor om het op slechts een deel van het dak te plaatsen, zoals boven een dakkapel. Al meer dan 30 jaar verstrekt het team van Bill Ragan Roofing onpartijdige informatie over dakbedekking aan huiseigenaren zoals u.

Wanneer de term metalen dak wordt gebruikt, bedoelen mensen meestal daken gemaakt van staal met een gegalvaniseerde zink- of gegalvaniseerde aluminiumcoating. Je zult echt geluk hebben om 10, misschien 15 jaar van je dak te halen zonder deze twee cruciale dakbedekkingspraktijken. Asfaltshingles die ooit droog en broos waren, kunnen weer als nieuw functioneren dankzij de innovatieve dakverjonging van Roof Maxx. Rechtlijnige winden, hagel en tornado's kunnen uw dak ernstig beschadigen en leiden tot een vervanging van het dak als de dakspanen aangetast zijn.